Εργαστήρια

Το σχολείο διαθέτει τα εξής εργαστήρια με τον ανάλογο εξοπλισμό:


Εργαστήριο Πληροφορικής

Το σχολείο διαθέτει 30 υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας σε κάθε εργαστήριο. Επίσης, τα εργαστήρια πληροφορικής είναι εξοπλισμένα με διαδραστικούς πίνακες, ενώ για την παρακολούθηση των μαθητών του εργαστηρίου χρησιμοποιείται το λογισμικό Net Control προσφέρει εύκολη, ταυτόχρονη διαχείριση πολλών διαφορετικών computers.

Εργαστήριο Πληροφορικής Σχολείου

Εργαστήριο Βιολογίας

Το Εργαστήριο Βιολογίας διαθέτει 25 θέσεις εργασίας εξοπλισμένες με εκπαιδευτικά μικροσκόπια, και τις απαραίτητες μικροσυσκευές για την διενέργεια εργαστηριακών ασκήσεων Βιολογίας, Θαλάσσιας Βιολογίας, Θαλάσσιας Οικολογίας, Μικροβιολογίας και Ιχθυολογίας. Επίσης το Εργαστήριο διαθέτει μεταξύ των άλλων ανάστροφο μικροσκόπιο, στερεοσκόπιο, απαγωγό εστία, θάλαμο σταθερών συνθηκών και φούρνο ξήρανσης.Εργαστήριο Βιολογίας

Εργαστήριο Χημείας

Το εργαστήριο Χημείας είναι εξοπλισμένο με τα απαραίτητα όργανα για τα πειράματα και διαθέτει μεγάλους πάγκους εργασίας, σύγχρονο Η/Υ, βιντεοπροβολέα και λευκό πίνακα για χρήση μαρκαδόρου. Η αίθουσα είναι μεγάλη και φωτεινή με καλοριφέρ για θέρμανση το χειμώνα.

Εργαστήριο Χημείας Σχολείου

Εργαστήριο Τεχνολογίας

Η αίθουσα Τεχνολογίας βρίσκεται στο κάτω μέρος της αυλής του Σχολείου μας. Εκεί λειτουργεί εργαστήρι όπου γίνεται το μάθημα της τεχνολογίας που έχει σαν σκοπό να φέρει τους μαθητές σε μια πρώτη επαφή με τον ευρύτατο χώρο της τεχνολογίας, ώστε να κατανοήσουν της έννοιά της και τη σημασία της σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Έτσι ο κάθε μαθητής καλείται να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα ατομικό έργο που θα είναι μια απλή εφαρμογή ενός τεχνολογικού αντικειμένου. Στο τεχνολογικό εργαστήρι μας υπάρχει μόνιμη έκθεση με έργα μαθητών.

Αίθουσα Τεχνολογίας

 


Στατιστικά Ιστοσελίδας

Σήμερα 25
Χθες19
Τη βδομάδα 138
Προηγούμενη βδομάδα 147
Το μήνα 1130
Προηγούμενο μήνα 892
Σύνολο 98830
Χρήστες 0
Επισκέπτες 23