Κτιριακές Υποδομές

Το Σχολείο μας αποτελείται από δύο νέα γειτονικά κτίρια που η ανέγερση τους έγινε το 1990 και στεγάζουν τις αίθουσες του Γυμνασίου και του Λυκείου αντίστοιχα.

Στο κεντρικό κτίριο βρίσκονται το γραφείο των καθηγητών, των διευθυντών και του συλλόγου γονέων. Επίσης, στεγάζεται η αίθουσα εκδηλώσεων, τα εργαστήρια, η διαδραστική αίθουσα και το γυμναστήριο. Το κεντρικό κτίριο του σχολείου ανακαινίστηκε πρόσφατα.

Το προαύλιο που περιστιχίζει το σχολείο περιέχει γήπεδα καλαθοσφαίρισης και χειροσφαίρισης.

Αίθουσες Διδασκαλίας

Αίθουσα Διδασκαλίας Σχολείου μαςΤο σχολείο μας περιέχει συνολικά 25 Αίθουσες Διδασκαλίας για το  Γυμνάσιο και το Λύκειο. Κάθε αίθουσα συνήθως εξυπηρετεί τη  διδασκαλία 22 ή 30 ατόμων και αξιοποιείται ανάλογα με τον αριθμό  των μαθητών του τμήματος γενικής παιδείας, κατεύθυνσης και  επιλογής.

Εργαστήρια

Το σχολείο διαθέτει τα εξής εργαστήρια με τον ανάλογο εξοπλισμό:


Εργαστήριο Πληροφορικής

Το σχολείο διαθέτει 30 υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας σε κάθε εργαστήριο. Επίσης, τα εργαστήρια πληροφορικής είναι εξοπλισμένα με διαδραστικούς πίνακες, ενώ για την παρακολούθηση των μαθητών του εργαστηρίου χρησιμοποιείται το λογισμικό Net Control προσφέρει εύκολη, ταυτόχρονη διαχείριση πολλών διαφορετικών computers.

Εργαστήριο Πληροφορικής Σχολείου

Εργαστήριο Βιολογίας

Το Εργαστήριο Βιολογίας διαθέτει 25 θέσεις εργασίας εξοπλισμένες με εκπαιδευτικά μικροσκόπια, και τις απαραίτητες μικροσυσκευές για την διενέργεια εργαστηριακών ασκήσεων Βιολογίας, Θαλάσσιας Βιολογίας, Θαλάσσιας Οικολογίας, Μικροβιολογίας και Ιχθυολογίας. Επίσης το Εργαστήριο διαθέτει μεταξύ των άλλων ανάστροφο μικροσκόπιο, στερεοσκόπιο, απαγωγό εστία, θάλαμο σταθερών συνθηκών και φούρνο ξήρανσης.Εργαστήριο Βιολογίας

Εργαστήριο Χημείας

Το εργαστήριο Χημείας είναι εξοπλισμένο με τα απαραίτητα όργανα για τα πειράματα και διαθέτει μεγάλους πάγκους εργασίας, σύγχρονο Η/Υ, βιντεοπροβολέα και λευκό πίνακα για χρήση μαρκαδόρου. Η αίθουσα είναι μεγάλη και φωτεινή με καλοριφέρ για θέρμανση το χειμώνα.

Εργαστήριο Χημείας Σχολείου

Εργαστήριο Τεχνολογίας

Η αίθουσα Τεχνολογίας βρίσκεται στο κάτω μέρος της αυλής του Σχολείου μας. Εκεί λειτουργεί εργαστήρι όπου γίνεται το μάθημα της τεχνολογίας που έχει σαν σκοπό να φέρει τους μαθητές σε μια πρώτη επαφή με τον ευρύτατο χώρο της τεχνολογίας, ώστε να κατανοήσουν της έννοιά της και τη σημασία της σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Έτσι ο κάθε μαθητής καλείται να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα ατομικό έργο που θα είναι μια απλή εφαρμογή ενός τεχνολογικού αντικειμένου. Στο τεχνολογικό εργαστήρι μας υπάρχει μόνιμη έκθεση με έργα μαθητών.

Αίθουσα Τεχνολογίας

 


Υποκατηγορίες

Στατιστικά Ιστοσελίδας

Σήμερα 44
Χθες13
Τη βδομάδα 72
Προηγούμενη βδομάδα 283
Το μήνα 636
Προηγούμενο μήνα 1301
Σύνολο 99637
Χρήστες 0
Επισκέπτες 38